A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Люблинецький ліцей Волинської обласної ради

День Соборності України

Дата: 30.01.2024 15:29
Кількість переглядів: 16

"В день соборності та злуки,
З заходу на схід.
Всі візьмемося за руки
Бо один ми рід..."

 

      День Соборності України – це свято, що покликане нагадати про єдність і незалежність українського народу. Оскільки це свято пов’язане з процесом об’єднання українських земель, заходи, що проводяться 22 січня, покликані відобразити саме його. Мабуть, найбільш знаковий з таких відбувся в 1990 році і отримав назву «Живий ланцюг». Тоді люди вишикувалися «ланцюгом» від Києва до Львова та Івано-Франківська. За різними оцінками, участь у такій акції взяли до трьох мільйонів людей.

       До Дня Соборності України класними керівниками 7-11 класів були проведені виховні заходи на тему: «За нами правда, і сила, і воля». Зокрема, захід Карпук З.К., класного керівника 7-А класу,  не зупинила «повітряна тривога», він був проведений в укритті з дотриманням безпекових вимог.

   

(Здобувачі освіти  8-А кл.)                                                                                       (Здобувачі освіти  9-Б кл.)

    

(Діти 7-А кл. в укритті)                                                                                          (На фото учні 10 кл.)

      Класним керівником 11 кл. та керівником хореографічного гуртка «Барви» Бороненко В.С. було змонтовано тематичний відеоролик та розміщено в You Tube за покликанням https://youtu.be/k7a3xMWeIU8 .


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень