A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Люблинецький ліцей Волинської обласної ради

"Радо зустрічаємо, гостинно приймаємо!"

Дата: 23.11.2023 11:13
Кількість переглядів: 16

17 листопада колектив ліцею радо вітав гостей з Поворської ТГ. Екскурсією закладом було передбачено цікаві та несподівані локації, тож прихильники майстер-класів, спортивних змагань та розваг того дня лишились задоволеними.

     

Навіть, укриття порадувало у своїх підземних стінах наших гостей композицією на акустичній та електрогітарах у виконанні учнів 9-А кл. Кошарука Костянтина та Бірука Кирила.

   

Член Національної спілки народних майстрів України та керівник гуртка "Соломинка" Інна Чонка з нетерпінням чекала на учасників свого майстер-класу.

    

Актова зала зустріла гостей динамічним танцем під композицію Артема Пивоварова "Ой, там, на горі..." у виконанні учасників хореографічної студії "Барви" під керівництвом Валентини Бороненко. Запальна руханка у спортзалі стала творчою візитівкою гуртківців. 

     

   

Веселих та кмітливих зібрав розважальний захід педагога-організатора Світлани Дранковської.

    

А тих, хто не злякався бути собою - покликало заняття з елементами тренінгу соціального педагога Людмили Куденчук. 

                                           

Спортивні змагання нашої та команди гостей відбулись у двох категоріях: футбол та волейбол серед хлопців та дівчат. Хто ж отримав беззаперечну перемогу у всіх видах?.. Скажемо так, поразки за нашими збірними не було жодної!!!

    


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень